Ceza Msn Nickleri, Ceza Avatarları, Ceza Sözleri ~ En Güzel Sözler, Yeni Msn Nickleri

12 Eylül 2008 Cuma

Ceza Msn Nickleri, Ceza Avatarları, Ceza Sözleri

Rapstar Ceza.. İşte Ceza msn nickleri.. Ceza sevenlere rap nickleri, ceza msn nickleri;

> Doğdum hep duvardı büyüdüm hala daha duvar var!

> Ne kadar insan varsa vardır bir o kadar da hayvan!!!

> Ne kadar çok arif var bir çoğu sahte, ne kadar çok tahrik var edenler kahpe!!

> Artık aşkı yüzdelerle hesaplamaktalar, parayla satın alınmış sevgiliyle aşk yaşanmaz, meşkten önce köşk isteyen hep yalancı aşık!

> Etrafım sarıldı, çember daraldı ben bunaldım, ekran karıncalandı, görmez oldu bu gözlerim!

> Ne dediysek zaten herkez şokta!!!

> Zayıfladı ilişkiler ve dostluğu çelişkilerle yediler!!!

> Günümün oğlu ancak paraya taparak gülüverir, Yalancı gözleriyle bakarak dostlarını da üzebilir !!

> Akılsız olabilir,gereksiz olabilir o insan! Tenasül edebilir,şerefsiz olabilir her insan!

> Benim sahnemden popçular insin, Rap müzik sevmeyenin üzerine binsin.

Anahtar Kelimeler: ceza nickleri, msn nickleri, rap nickleri, rapstar ceza nickleri, güzel ceza msn nickleri, ceza sözleri, güzel nickler, msn ceza sözleri, rap nikleri

9 yorum:

asa dedi ki...

Gabile Mobil Güleryüzlü insanlarla tanışmak dost olmak ve belkide en güzel vakitleri onunla geçirmek istersiniz, doğrumu bu sanal olsun realite olsun pek çok reelde fırsatımız olmuyor aile iş dostlar sebebinden, bize ne kadar zaman ayıyoruz desekte boş, başka bir deyişle hatalı gerçekte hep değişik şahıslara vakitlerimizi geçiriyoruz boş olduğunuz tek gün içerisinde, arkadaşınız arıyor değilmi gel kanka gezelim Gabile Mobile kanka dolaşalım, bişeyler yiyelim içelim, hep kafanız dolu hep tek meşkul durumundasınız,

asa dedi ki...

Gabile Giris Sohbet yoğun İş stresi kesif tempodan dolayı kuşkusuz bize ailemize arkadaşlarımıza vakit ayıramıyoruz Böylece dost çevremizden uzaklaşıyor Vakit geçtikçe dost çevremiz gittikçe daralmaktadır Kim bu internette vakit geçiyorsak tüm işlerimizi sohbet ücretsiz üstünden yapıyorsak sebep arkadaşlarımız da mobil chat odalarından olmasın. Çevrimiçi dost bulma sizlere verdiğimiz dostluk sayfasında realite kullanıcıların yer aldığı düzeyli tek ortamda hızlıca dost bulabilir ve yalnızlığınıza mobil chat odamız vasıtasıyla sonlandıra bilirsiniz sistemimizde azalık sistemi olmadığı gibi çevrimiçi kullanıcılar ile kalifiye odalarda özelde Istediğiniz şeklinde Gabile Giris Sohbet edebilir dostluk kurabilirsiniz.

hasmet dedi ki...

Sohbet Siteleri Bazı durumlarda efkâr ve korku verse de çıkmak istemezsiniz. Ömür boyu mapus olmak istersiniz.Geceleri uyuyamayan insanların suskunluklarının sebebi acılarıymış .Öyle tek efkâr ki ah edemezsiniz. Kıyamazsınız verilen acılara rağmen.Verdiği yalnızlığa, kocaman bir boşluğa rağmen. Kanayan yaralarınızı görmesine karşın öylece gitmiş olmasına Sohbet Siteleri rağmen.

sohbetsec dedi ki...

Gabile Mobil Giriş bu arada bütün bu hizmetlerimiz degerli mugla halkı içerisinde geçerli olup mobil sohbet girişlerimiz ve internet girişlerimizle kalifiye olarak her ilimize ve ecnebi ülkelerin tümüne sunmaktayız.Nevşehir sohbet Odaları Nevşehir sohbet Siteleri,Nevşehir sohbet Odaları,Nevşehir Mobil sohbet Odaları,Nevşehir sohbet Odaları, Nevşehir Arkadaslık siteleri Nevşehir Merkez ve ACIGÖL, AVANOS, DERİNKUYU, GÜLŞEHİR, HACIBEKTAŞ, KOZAKLI, MERKEZ, ÜRGÜP ilçelerinin tümüne parasız sohbet imkanları yayınlayan kalifiye ve düzeyli tek bölge olup degerli ilimizin degerli Gabile Mobil Giriş insanlarına sunulmuştur.

mert dedi ki...

Okey oyna en güzel zamanlareı yeni dostluklar ile geçirin.

mert dedi ki...

Canlı Okey Oyunları 2010’lu seneler ise okeyi, 101’i; internetli veyahut internetsiz şeklinde oynayabileceğimiz seneler oldu. Biz de şayet tek okey tutkunuysanız epey hoşunuza gidecek tek liste hazırladık. ışte derhal indirip oynayabileceğiniz parasız mobil okey oyunları! Merhaba dostlar okey sitelerinde kullanıcıların okey sitelerinde yetki sahibi meydana gelebilmesi yerine site sahiplerinden yada salon sahiplerinden operator yada admin alabilmesi yerine emek vermeleri gerekli genellikle site sahiplerinin kadınlara vip azalık ya da salon cerrahı olarak

mert dedi ki...

Bunun nedeni de sitelere mensup olmanın ücretli olduğunu sanmalarıdır. Meğer fiyatsız okey oyna diyen siteler ve programlar bulunmaktadır. Sanal Okey Oyna Bunlara mensup olmak yerine ücret ödenmediği gibi ayrı olarak oyunların oynanması içerisinde para yatırılmasına lüzum yoktur. Sitede oyunlar sanal paralar ile oynanır ve okey oynandıkça sanal paralar kazanılır. Elde ettikleri kazançların realite paraya dönüşmesi olası değildir yanlızca program içerisinde kullanılabilir.

oktay dedi ki...

cep mobil ile henüz kolay henüz basit ve henüz eğlenceli okey oynama ve güzel muhabbetler diliyoruz Günden güne gelişen teknolojiye ayak uydurup. Sizlere birçok olanağı ve imkanı sunmaya adadık kendimizi. Ceptelefonlarından tabletlerden ferah tek şeklinde girebileceğiniz nihai versiyon mobil okey ile hizmenizde olmaktan gurur duyuyoruz. Mobil Okey Salonları bundan sonra zamanınızın tamamını bilgisayar başında geçirmek mecburiyetinde değilsiniz. dielediğiniz anda ve yerde ferah tek şeklinde setokey.com sitesini tıklayıp okey cepte ile mobil okeyin tadını çıkarabilirsiniz. mobil okey ile hudutsuz ve vakitsiz okey keyfi devam ediyor.

oktay dedi ki...

Okey açıkmış olan taşın tek üst rakamdır. Mesela açılan taş mavi 8 olsun, bu el boyuncu okey taşı(joker) mavi 9 taşıdır. Okey taşı belirleme edildikten ardından, dağıtımı yapmış futbolcu sıra ile taş servisi işlemine başlar. Canlı Okey Oyna Okey taşının derhal sağındaki ilk 5’li sağ taraftaki oyuncuya verilir. 4 set dizi atlanır ve sıradaki 5’li ikinci oyuncuya servis edilir. Aynısı sistematik oyunculara 10 taş servis edilene kadar devam edilir.